Υπηρεσία τεχνικού ελέγχου Μοτοσυκλετών Υπηρεσία τεχνικού ελέγχου Βαρέων Οχημάτων Υπηρεσία τεχνικού ελέγχου Μοτοσυκλετών Υπηρεσία τεχνικού ελέγχου Βαρέων Οχημάτων
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
 
Ι ΚΤΕΟ Κρήτης - Η Φιλοσοφία της Εταιρίας
 

Κτέο Ακρωτηρίου ΧανίωνΗ αύξηση του αριθμού οχημάτων πανελλαδικά με δεδομένη και προφανή την αδυναμία των δημοσίων ΚΤΕΟ (μειωμένο προσωπικό, μεγάλη αναμονή, παλαιός εξοπλισμός) να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους και στην περιοδικότητα των ελέγχων καθιστά επιτακτική την είσοδο ιδιωτών επενδυτών ως φορέων τεχνικού ελέγχου οχημάτων.

Θεωρούμε ότι ο σεβασμός στον πολίτη, η τεχνική επάρκεια, η αξιοπιστία της επιχείρησης, αλλά και η δέσμευση με στόχο την διαρκή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι κριτήρια που αναδεικνύουν, σε βάθος χρόνου, την επιχείρηση που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Επειδή η γνώμη των πολιτών μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι διατίθεται στους πελάτες προς συμπλήρωση «Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης» αλλά και έντυπο καταγραφής των παραπόνων τους. Η στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων οδηγεί στην εξαγωγή συμπερασμάτων και διορθωτικών δράσεων για την συνεχή βελτίωση και ικανοποίηση των πολιτών.

Για το σκοπό αυτό στο Ι ΚΤΕΟ Κρήτης διενεργούμε ελέγχους με απόλυτη δέσμευση στον οδηγό με σεβασμό του χρόνο του, με συνέπεια, διαθεσιμότητα και φερεγγυότητα διασφαλίζοντας αξιόπιστους και ποιοτικούς τεχνικούς ελέγχους οχημάτων.

Με βαθύ σεβασμό προς το περιβάλλον, η κατασκευή των εγκαταστάσεων του Ι ΚΤΕΟ Κρήτης από την Ταχυδομή Α.Ε. έγινε με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας (κτίρια με ενεργειακή ταυτότητα πιστοποιημένα με ISO 9001) .

Επιπλέον σε καμία περίπτωση ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να οδηγήσει σε πλημμελείς τεχνικούς ελέγχους σε βάρος της οδικής ασφάλειας των συμπολιτών μας. Στο Ι ΚΤΕΟ Κρήτης δεν ξεχνούμε ότι ελέγχουμε τα οχήματα των οικογενειών των γειτόνων μας, των φίλων μας και των συμπολιτών μας.

Επισης το ΙΚΤΕΟ Κρήτης είναι διαπιστευμένο με ISO 17020 με πιστοποίηση από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης).

 
 
 
Πληροφορίες και Ραντεβού
Κατάστημα Χανίων

Τηλέφωνο Τηλέφωνα: 28210 66314
28210 66315
Κατάστημα Ηρακλείου

Τηλέφωνο Τηλέφωνα: 2810 380005
2810 380650

Καθημερινά από 08:00πμ - 17:00μμ
Σάββατο από 08:00πμ - 14:00μμ
 
 
Συζητήστε και Ενημερωθείτε

Επισκευθείτε το Forum Μας και ενημερωθείτε για όλα τα ζητήματα σχετικά με την ασφάλεια και την καλή λειτουργία του οχήματός σας. Ανταλλάξτε απόψεις με τους υπόλοιπους χρήστες καθώς και με το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας.

Εγγραφείτε ως χρήστης δωρεάν και ξεκινήστε άμεσα την περιήγηση!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε τυχόν απορία έχετε.

 
 
Υπηρεσίες ΙΚΤΕΟ Κρήτης
Wi-Fi Access

Υπηρεσία μεταφοράς του οχήματός σας προς / από το Ι ΚΤΕΟ με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

 
Wi-Fi Access

Πολυτελείς χώροι αναμονής με δωρεάν σέρβις αναψυκτηρίου και δωρεάν πρόσβαση στο Internet.

 
omniumPlatform 1.6