ΚΤΕΟ Κρήτης Ηράκλειο

Το κατάστημα μας στο Ηράκλειο κατασκευάστηκε το 2009 και καθώς είναι το πρώτο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ με γραμμή ελέγχου Βαρέων Οχημάτων σε όλη τη Κρήτη, είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την εξυπηρέτηση βαρέων οχημάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που διαθέτουμε γραμμή ελέγχου αμιγώς βαρέων οχημάτων και ειδικά διαμορφωμένη είσοδο και έξοδο, στο χώρο του ελέγχου, προκειμένου να μην χρειάζεται να εκτελούνται περιττοί ελιγμοί.

Με τέσσερις διαδρόμους ταυτόχρονου τεχνικού ελέγχου οχημάτων, άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, με ευρύχωρη και άνετη αίθουσα αναμονής στο ΚΤΕΟ Κρήτης στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου σας παρέχουμε την εξυπηρέτηση που σας αξίζει.

Στόχος μας η ασφάλεια σας!

Θεωρούμε ότι ο σεβασμός στον πολίτη, η τεχνική επάρκεια, η αξιοπιστία της επιχείρησης, αλλά και η δέσμευση με στόχο την διαρκή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι κριτήρια που αναδεικνύουν, σε βάθος χρόνου, την επιχείρηση που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Εγκατάστασεις

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και στο Ηράκλειο και στα Χανιά δίνουν την δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού οχημάτων καθημερινά. Σε συνδυασμό με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, τις αυτοματοποιημένες γραμμές τεχνικού ελέγχου καθώς και το άνετο και φιλικό περιβάλλον, μετατρέπουμε την υποχρέωση σας για ΚΤΕΟ σε ευχαρίστηση.

Ηράκλειο

Τηλέφωνο 2810 380 005
Διεύθυνση ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου,
οδός Δ και Π, Τ.Κ 71300

Ανοίξτε το χάρτη

Χανιά

Τηλέφωνο 2821 066 314
Διεύθυνση Παζινός Ακρωτηρίου,
έναντι Πεδίου Βολής Κρήτης, ΤΚ 73100

Ανοίξτε το χάρτη

Έχετε μεγάλο στόλο οχημάτων;

Στο ΚΤΕΟ ΚΡΗΤΗΣ αναλαμβάνουμε εμείς την μεταφορά των οχημάτων σας στο ΚΤΕΟ εύκολα και γρήγορα!